Werkwijze

Secity is ontstaan vanuit de visie dat je IT beveiliging holistisch moet aanpakken. Het testen en beveiligen van een specifiek onderdeel van een IT omgeving maakt de hele omgeving niet ‘hack-proof’. Losse audits en pentesten brengen de risico’s in kaart van één onderdeel van uw informatie-infrastructuur, terwijl hackers zich richten op kwetsbaarheden in de hele infrastructuur. Wij ook. Onze werkwijze is daarom gebaseerd op een 360-graden aanpak, waarin we precies hetzelfde denken en werken zoals een hacker. Kiest u voor ons als IT security experts, dan gaan we aan de slag om uw IT omgeving op alle onderdelen te testen en te beveiligen.

Onze aanpak is gericht op de hacktechnieken van professionele hackers. Door ons te verplaatsen in hun processen, bieden wij een holistische bescherming tegen de verschillende stadia van het hackprocess. Zo zijn alle onderdelen van uw informatiesystemen veilig.

IT Security Jaarplan

Voor iedere klant hanteren we een andere, sluitende aanpak. In plaats van losse testen te doen en daarover te rapporteren, brengen we samen met iedere klant de wensen en behoeften in kaart. We inventariseren de risico’s, kwetsbaarheden en de huidige maatregelen.

Op basis daarvan zetten we een IT Security Jaarplan op. Dit jaarplan, ingedeeld in vier kwartalen, laat precies zien wat prioriteit heeft, welke testen het eerst worden uitgevoerd en gerapporteerd en welke maatregelen wanneer worden geïmplementeerd.

Zo heeft u altijd in beeld waar wij mee bezig zijn en wij hebben scherp wat u nodig heeft.

U kunt meer informatie vinden over de verschillende elementen van het IT Security Jaarplan, zoals Pentestsethisch hacken en een IT-Security Audit, bij de verschillende diensten die wij aanbieden.