De Secity Check is, zoals de naam al aangeeft, een check die Secity voor u uitvoert. Dit is een gratis dienst die wij doorgaans als kennismaking leveren, geheel vrijblijvend uiteraard.

Wat is een security quickscan?

Bij Secity hebben we een duidelijke, holistische aanpak om uw IT structuur te onderzoeken en beveiligen. Hierbij hanteren we de cyclus die hackers ook gebruiken.

Een hackcyclus bestaat doorgaans uit dezelfde stappen. Een hacker volgt een heel proces waarin hij een organisatie verkent en analyseert. Nadat hij data heeft verzameld gaat hij voorzichtig ‘prikken’. Hij doet wat testjes om te zien of hij binnen kan komen. Vervolgens gaat hij meer ingrijpendere en serieuze technieken toepassen met het oogmerk om daadwerkelijk uw IT structuur binnen te dringen en te hacken.

Secity levert verschillende diensten. Zo bieden we een jaarplan aan, waarin we de bovenstaande cyclus gedurende een jaar uitvoeren om zo uw IT structuur te beveiligen. Onderdeel van deze cyclus is de Vulnerability Test, waarin we uw systemen daadwerkelijk proberen te hacken. Zo gaan we eigenlijk van groot naar klein:

De Secity Check is een gratis check waarbij we langskomen en een paar uur, samen met u, uw organisatie onder de loep nemen. Vervolgens sturen we u binnen vijf werkdagen een basic rapport met resultaten en aanbevelingen waarmee u direct aan de slag kunt. We zorgen altijd dat onze aanbevelingen operationeel zijn.

De Secity Check is gratis en vrijblijvend. We geven u gewoon de ruimte om na te denken of u meer van onze diensten wilt afnemen.

Kortom: een gratis check met operationele aanbevelingen op vrijblijvende basis. Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op.