all-in IT security abonnementen

Onze all-in security abonnementen zijn gebaseerd op een 360-graden aanpak, waarin we naar alle onderdelen van uw security kijken. Alle systemen worden in kaart gebracht, we testen verbindingen, controleren beveiligingsinstellingen en stellen uw systemen op de proef. Hoe uw IT omgeving er ook uitziet, met onze all-in security abonnementen bent beveiligd tegen alle mogelijke gevaren.

All-in Basis

Ons all-in basis security abonnement biedt bescherming tegen geautomatiseerde aanvallen op uw omgeving.

Meer informatie

All-in Compleet

Ons all-in compleet security abonnement biedt bescherming tegen gelegenheidsaanvallen op uw omgeving.

Meer informatie

All-in Uitgebreid

Ons all-in uitgebreid security abonnement biedt bescherming tegen gerichte aanvallen op uw omgeving.

Meer informatie

Losse audits

Wilt u geen all-in security abonnement maar wel weten of één of meerdere onderdelen van uw omgeving veilig zijn? Vraag dan nu onze losse audits aan.

Website Security Audit

Test de veiligheid van uw website, webshop of SAAS- oplossing met onze website security check. U krijgt direct inzicht in kwetsbaarheden en risico's.

Meer informatie

Vulnerability Scan

Breng kwetsbaarheden in kaart van uw netwerk of webapplicatie met een vulnerability scan. Krijg direct inzicht in het beveiligingsniveau van uw systeem.

Meer informatie

Pentest

Onze netwerk security audit (pentest) richt zich op uw interne en externe IT infrastructuur. Wij testen uw netwerk op bestaande beveiligingsrisico's.

Meer informatie

IT Security Audit

Krijg dankzij de IT Security Audit grip op de digitale security van uw organisatie. Onze rapportage is het ideale uitgangspunt voor een veilig IT-beleid en digitale strategie.

Meer informatie

Social Awareness

Een social engineering aanval richt zich niet direct op de techniek, maar op wat vaak de zwakke schakel in de keten is, namelijk de mens.

Meer informatie

Open-Source intelligence

Deze dienst raadpleegt publieke informatie over uw omgeving en bedrijf. Ontdek of uw gegevens zoals documenten en wachtwoorden zijn uitgelekt op het darkweb.

Meer informatie