Ontvang binnen 5 werkdagen kosteloos een compleet security-rapport met concrete aanbevelingen en adviezen.

Krijg dankzij de Secity Check grip op de digitale security van de organisatie. Onze rapportage is het ideale uitgangspunt voor een veilig IT-beleid en digitale strategie.

Wat is de Secity Check?

  • Situatieschets: We brengen in kaart op welk vlak binnen de organisatie de behoeftes liggen en prioriteren de verschillende onderwerpen.
  • Voorgestelde aanpak: Op basis van de uitkomst van de inventarisatie omtrent de security prioriteiten en het huidige security niveau adviseren wij een passend pakket.
  • Onderzoeksdoelen: Afhankelijk van het pakket zullen de scope/onderzoeksdoelen in gezamenlijk overleg en aan de hand van heldere criteria worden vastgesteld.
  • Rapportage: Secity schrijft rapportages voor zowel het management als voor technici. Voor het management voorzien wij de rapporten van een goede managementsamenvatting inclusief een totaalscore en aanbevelingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Stap 1. Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op om een datum af te spreken voor onze on-site inventarisatie

Stap 2. Inventarisatie

Een van onze IT security experts komt op locatie voor een inventarisatie en het bespreken van verschillende IT security onderwerpen.

Stap 3. Rapportage

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een rapport met aanbevelingen en adviezen. U bepaalt zelf of en hoe u hierop actie onderneemt.

Secity Check Aanvraagformulier