Over ons

Ons team zet zich iedere dag in om de beveiling van bedrijven te verbeteren en bescherming te bieden tegen hackers.

Hoi, wij zijn Secity!

Het secity team heeft al jarenlange ervaring in de IT-beveiliging. Het team zet zich iedere dag in om informatiestructuren te beveiligen en bescherming te bieden tegen hackers. Secity is een jong bedrijf, met een hecht team. Onze focus ligt bij het behouden van de persoonlijke aanpak. Wij willen niet een extern bureau zijn, maar aanvoelen als uw collega. In de toekomst zal Secity dan ook uitbreiden met professionals, gespecialiseerd in IT-security, die aanvoelen als prettige collega’s.

De sfeer binnen Secity ademt positiviteit en veerkracht. Binnen het team werken we gestructureerd en pragmatisch. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling binnen het team. De wereld van hacken staat niet stil en we zijn graag voorbereid op welke hacktechniek dan ook. Hoe beter en meer up-to-date het team is, hoe zekerder u bent van een veilig bedrijfsnetwerk.

360-graden

Onze werkwijze is gebaseerd op een 360-graden aanpak, waarin we naar alle onderdelen van uw infrastructuur kijken. Alle systemen worden in kaart gebracht, we testen verbindingen, controleren beveiligingsinstellingen en stellen uw systemen op de proef. Hoe uw IT omgeving er ook uitziet, met de IT Security Roadmap brengen we alle onderdelen in beeld. Hiermee bent u beveiligd tegen alle mogelijke gevaren.

Onze visie

Wat heb je aan een veilig netwerk als je website niet goed beveiligd is? Of andersom? Welke bescherming biedt een goed ingerichte firewall, als je medewerkers slordig omgaan met hun wachtwoorden of devices?

Secity is ontstaan vanuit de visie dat het testen en beveiligen van een specifiek onderdeel van een IT omgeving niet de hele omgeving ‘hack-proof’ maakt. Losse audits en pentesten brengen de risico’s in kaart van één onderdeel van uw informatie-infrastructuur, terwijl hackers zich richten op de kwetsbaarheden in de hele infrastructuur. Wij ook. Onze werkwijze is daarom gebaseerd op de hacker cirkel, waarin we precies hetzelfde denken en werken als een hacker. Kiest u voor ons als IT security experts, dan testen en beveiligen wij uw IT omgeving op alle onderdelen.

“De helft van uw IT omgeving beveiligen staat namelijk gelijk aan het niet beveiligen van uw IT omgeving.”