Microsoft 365 audit

De audit richt zich op de aanbevolen beveiligings instellingen die organisaties zouden moeten overwegen om hun Office 365-tenant veilig te configureren en te gebruiken. Tijdens de audit controleren en adviseren wij over additionele security maatregelen op het gebied van Attack surface reduction (ASR), Identity & Access Management.

Doel

Doel van de audit is om een beeld te krijgen van de basis beveiliging van Office 365 instellingen. Microsoft heeft een onderscheid gemaakt in goed, beter en het beste en dit heeft te maken met o.a. welke licenties een klant gebruikt. Onze rapportage is het ideale uitgangspunt voor een veilig IT-beleid en digitale strategie.

Rapportage

Na afloop van de audit ontvangt u van ons een adviesrapport dat wij met u zullen bespreken. In dit rapport zullen punten ter optimalisatie van de beveiliging van de Microsoft 365 omgeving worden opgenomen. Het resultaat van de audit is uiteraard een vertrouwelijk-rapport en de inhoud van dit rapport zal niet openbaar worden gemaakt aan derden.

  Veel gestelde vragen

  Wij begrijpen dat u vragen heeft, op deze pagina vindt u verwijzingen naar veel gestelde vragen over pentesten.

  Wat is het doel van een microsoft 365 audit?

  Doel van de audit is om een beeld te krijgen van de basis beveiliging van microsoft 365 instellingen. Microsoft heeft een onderscheid gemaakt in goed, beter en best en dit heeft te maken met o.a.. welke licenties een klant gebruikt.

  Wat is de doorlooptijd van een audit?

  Een audit kan varieren van enkele uren tot enkele dagen. Uw consultant zal dit samen met u inventariseren.

  Wat is de prijs van een audit?

  De prijs is afhankelijk van de complexiteit van uw Microsoft 365 omgeving. Neem contact op voor meer informatie.

  Wat zijn de voordelen van een audit?

  U krijgt direct inzicht in de beveiliging en kunt direct aan de slag met de advies punten ter optimalisatie van de beveiliging van uw microsoft 365 omgeving.

  Wat zijn de nadelen van een audit?

  De advies punten die wij aandragen kunnen conflicterend zijn met bestaande policies, licenties en/of de werking van bepaalde applicaties verstoren. Het is dus ook een advies op basis van best practices.

  Wat nemen jullie mee in de audit?

  We controleren en adviseren additionele security maatregelen op het gebied van Attack surface reduction (ASR), Identity and Access Management, Exchange Online, Sharepoint, Teams & OneDrive.

  Meer weten?