Onze diensten

Iedereen doet waar hij of zij goed in is en dat is voor ons security. Onze werkwijze is gestructureerd en over iedere stap is nagedacht. Toch is iedere IT omgeving uniek en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen en eisen op het gebied van IT beveiliging.  Hier vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Wat bieden wij?

Het uitbesteden van security kan op verschillende manieren. De een wilt ontzorgd worden en de ander meer “in control”.  Hier vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Security coaching

Help uw beveiligingsniveau te verhogen om aantoonbaar te voldoen aan de vereiste normen, voorschriften en toepasselijke wetten. Maak gebruik van algemeen aanvaarde controlekaders en een gestandaardiseerde aanpak.

Audit(s)

Onze diverse security audits brengen het huidige beveiligingsniveau van uw IT omgeving in kaart. Zo weet u of uw bedrijf voldoende beveiligd is tegen hackers en andere vormen van cybercriminaliteit.

Abuse & open-source intelligence

Mensen laten sporen achter bij het bezoeken van websites en het versturen van e-mail. Met de juiste kennis en vaardigheden kun je informatie en digitale sporen terugvinden en koppelen aan bedrijven en personen.

Pentest(s)

Een pentest (penetratietest) is een effectieve manier om te achterhalen hoe het met de veiligheid van uw IT systemen gesteld is. Met een pentest gaan onze ethische hackers op realistische wijze  inbreken op uw systemen.

Social awareness

Met een social awareness campagne maakt u uw medewerkers bewust van de risico’s die ze lopen en die ze vaak zelf creëren. Door de juiste security-gewoontes aan te leren verlaag je de risico’s voor de organisatie.

Vulnerability management

Twijfelt u aan de veiligheid van uw IT systemen en wilt u eventuele kwetsbaarheden in kaart laten brengen? Een vulnerability scan van secity geeft inzicht in het beveiligingsniveau van uw systemen.

Meer weten?