Managed Services

Iedereen doet waar hij of zij goed in is en dat is voor ons security. Onze werkwijze is gestructureerd en over iedere stap is nagedacht. Toch is iedere IT omgeving uniek en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen en eisen op het gebied van IT beveiliging.  Hier vindt u een overzicht van de managed services die wij aanbieden.

Wat bieden wij?

Het uitbesteden van security kan op verschillende manieren. De een wilt ontzorgd worden en de ander meer in control.  We ontwikkelen samen met u een roadmap voor een veiligere omgeving.

IP Guardian

Onze guardian dienst houdt alle netwerken van uw organisatie bij die rechtstreeks vanaf internet toegankelijk zijn. IP Guardian helpt u uw digitale voetafdruk te monitoren en inzichtelijk te krijgen en houden.

Managed Security Services

Onze managed security services zijn gebaseerd op onze 360-graden aanpak, waarin we naar alle onderdelen kijken. Alle systemen worden in kaart gebracht, we controleren beveiligingsinstellingen en stellen uw systemen op de proef. 

Security Coaching

Security coaching biedt verschillende voordelen voor uw organisatie. Wij helpen u de veiligheid van uw organisatie te verbeteren en intern te assisteren om de transitie te versnellen door onze gerichte inzet.

Managed Mail Security

Onze antispam e-mailoplossing is speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van moderne bedrijven. 

Managed Security Monitoring

Met security monitoring detecteert u snel ongewenste en verdachte activiteiten op uw netwerk.

Managed Endpoint Security

Digitale beveiliging wat meegroeit met de digitale ontwikkelingen van je organisatie. Zowel in de cloud als thuis.

Meer weten?