Kennis 3 min.
11 juni 2020

Wat is SSL Security?

In dit artikel lees je alles over SSL security: wat is het, hoe werkt het en hoe vraag je het aan.

Nieuws 5 min.
17 februari 2020

Wat doe ik tegen ransomware?

Wat doe ik tegen ransomware? Hier volgen 6 tips en we leggen uit welke categorieën maatregelen er zijn tegen ransomware. Doet u de gratis check?

Kennis 8 min.
4 september 2019

Website beveiligen: zo doe je dat

Een website loopt altijd risico’s. Denk aan een hacker die een stukje code op uw website weet te plaatsen door een kwetsbaarheid in een formulier te misbruiken. Dit kan gevaarlijk zijn. In dit artikel leest u hoe u dit kunt voorkomen.

Secademy 8 min.
3 september 2019

Waarom openbare wifi onveilig is

Gratis openbare wifi is tegenwoordig op veel plekken te vinden. Vliegvelden, hotels en koffiebars bieden gratis internet aan als service naar hun klanten toe. Voor veel mensen is het ideaal om ook onderweg gratis internet te hebben. Dit geldt in het bijzonder voor reizende zakenmensen, die via het internet vrijwel altijd bereikbaar kunnen blijven. Aan […]

Secademy 2 min.
3 september 2019

Secademy

Bij secity geloven wij “sharing is caring”. Daarom hebben wij secademy bedacht. Ons doel hiermee is om content te creëren en te delen over het beveiligingen van netwerken, werkstations en servers. Maar ook bespreken we cryptografie, blockchain en persoonlijke beveiliging.

Tips 5 min.
19 augustus 2019

Smartphone privacy: praktische tips

Natuurlijk kun je niet meer zonder je smartphone. Maar hoe zorg je ervoor dat je privacy gewaarborgd is? Ontdek wat je kunt doen voor meer privacy op je iOS of Android smartphone!

Awareness 7 min.
8 augustus 2019

3 redenen voor een IT security audit

Niemand zit te wachten op een IT security audit. Deze audits zijn doorgaans zeer ingrijpend. Toch is het belangrijk om te zorgen dat alles op orde is om risico's te vermijden.

Nieuws 2 min.
1 augustus 2019

Wat is de Secity Check?

De gratis Secity Check is een vrijblijvende, laagdrempelige check waarbij we een in een aantal uur uw organisatie onder de loep nemen. U krijgt gratis een rapport met operationele aanbevelingen.